Planera inför fjällresan till påsk

När det vankas påsklov vill många åka på en välförtjänt semester tillsammans med sina nära och kära. En del gillar att åka till solen efter en lång och mörk vinter medan andra gärna slänger på sig skidorna och drar till fjällen. Det är en underbar känsla att stå högst upp i backen på morgonen när det är nypistat med solen i ansiktet och slänga sig ut i backen. Ny utrustning till påsklovet finns på nätet hos bland annat Länna Sport.

Aktiviteter

Det är inte bara utför som gäller när du är i fjällen utan det finns en mängd andra aktiviteter som du kan göra. Några av dessa är långfärdsskidor, skoter, hundspann och mycket mer beroende på vilket ställe du väljer att åka till. Även fast du kanske inte gillar skidor finns det garanterat något för dig att göra.

Planera i tid

Påsklovet är en tid då väldigt många åker upp till fjällen och det är därför extremt viktigt att du är ute i god tid med bokningar för att få det du är ute efter. Det är framförallt stugor som bokas upp väldigt tidigt men även hotell kan vara svårt att få tag på om du är ute i sista minuten.